14-12-2020

Even voorstellen... Tim Goossen

Terug naar het overzicht

Een nieuw gezicht binnen het Service Team Renovatie van WB Firepacks: Tim Goossen. Sinds 1 december is het Renovatie Team aangevuld met Tim als nieuwe contactpersoon.

News logo

Zijn ambitie is om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zodat zij kunnen blijven bouwen op de kennis en kunde van WB Firepacks.

Tim heeft vorig jaar zijn opleiding Scheeps- en Jachtbouw afgerond en is dus nog erg 'nieuw' in de wereld van brandbeveiliging. ''Na het afronden van mijn opleiding ben ik op zoek gegaan naar een passende baan die aansluit bij mijn competenties. Deze baan is een mooie uitdaging en ik ben er van overtuigd dat ik mijn kennis kan verbreden.'' Tim gaat zich voornamelijk oriënteren op de renovatieprojecten.

Heeft u vragen over renovatieprojecten? Dan kunt u voortaan Tim hier ook voor benaderen. ''Het persoonlijk contact met de klant is voor mij erg belangrijk. In deze COVID-19 tijd is dit misschien niet altijd mogelijk, maar graag kijk ik wel naar wat er mogelijk is. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met de klant tot waardevolle inzichten en samenwerkingen komen.'' 

Ander nieuws

23-11-2020 Samen sterk: WB Firepacks maakt techniek toegankelijk
Lees meer

29-10-2019 Van Wijk & Boerma wordt WB Firepacks
Lees meer

09-08-2018 Samenwerking tussen WB Firepacks en WestTanks een feit!
Lees meer